BOKA

Boka din vistelse på V Hotel

Jobba med oss

LEDIGA TJÄNSTER

Sous chef

Souschef  

Uppdrag & organisation Vi söker en hungrig souschef som vill vara med och driva och vidareutveckla vårt koncept på V Hotel ihop medvår köksmästare.

I rollen som souschef har du drifts- och kvalitetsansvaret för köket där inventering och varubeställningar ingår i samråd med vår köksmästare. Det är en position som bygger på att du utgår från att jobba i driften efter normal schemaläggning. Du arbetar under vår köksmästare Andreas Levin. Vi söker dig som vill anta utmaningen att utveckla Bistro V ihop med vår köksmästare med menyer och visioner. Vårt mål är att skapa förstklassiga menyer med fokus på smaker och högkvalitet.

På Bistro V jobbar vi med klassisk inriktning där vi vill skapa rätter utifrån sitt ursprung men med stor fokus på smakerna.

Egenskaper och erfarenheter Du har minst 3 års erfarenhet som kök eller utbildning (gymnasiet). Du är kvalitetsmedveten. Intressen och värderingar Du har en brinnande passion för mat. Du ser dig själv som en hungrig och nyfiken matnörd som ej använder genvägar när det kommer till tillagning eller smak. Du har förståelse för att jobba med andra avdelningar i huset som krävs för att kunna fungera i grupp på ett hotell. Du har ett naturligt intresse av att följa trender och hänga med i sociala medier.

Vad ingår mer i tjänsten

Tjänsten är heltid tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Arbetstiderna är varierande och innefattar helg och röda dagar. Du går på schema som är byggd på pass i driften. Lön enligt kollektivavtal. Samt ett bonusavtal som görs mellan dig och vår köksmästare.

START Från 1 september, tidigare går också.

ANSÖKAN 

Ansökan skickas till info@vhotel.se. Märk ansökan med "Souschef"

Har du frågor om tjänsten vänligen kontakta vår VD, David Carlander på telefon: 0732 44 59 44 alternativt david@vhotel.se.  Mer information om hotellet hittar du på: www.vhotel.se