BOKA

Boka din vistelse på V Hotel

Jobba med oss

LEDIGA TJÄNSTER

F&B Manager / Restaurangchef


Är Du personen med många års erfarenhet inom hotell och restaurangbranschen som söker nästa utmaning? Då kan det här vara någonting för DIG!

Uppdrag & organisation

Vi söker en innovativ och inspirerande restaurangchef som vill driva och vidareutveckla våra restauranger. I rollen som restaurangchef har du drifts- och kvalitetsansvaret för verksamheten. Viktiga delar Du ansvara för är personal, inköp och försäljning. Din roll bygger på att du jobbar i driften. Du rapporterar till David som är ansvarig för båda enheterna.

Vi söker dig som vill anta utmaningen att utveckla Bistro V samt Barfota Beach Houses till stans absolut attraktivaste ställen utifrån våra visioner och tankar. Vårt mål är att skapa den bästa restaurang upplevelsen med fokus på att skapa mötesplatser med skön atmosfär, och värdskap och utbud av högsta kvalité.

Bistro V är mötesplatsen på V Hotel Helsingborg. I hotellets varma och sköna miljö vill vi skapa en restaurang med klassisk inriktning på maten i kombinationen med ett varmt värdskap och goa gäster som skapar en miljö som man vill mötas i.

Barfota Beach House är vår sommarrestaurang beläget mitt på stranden på Fria Bad i Helsingborg. Vår vision är att vara den självklara sommarkrogen och vattenhålet med en skön mix av god mat, skön musik, goa gäster och engagerad personal i en miljö som bara finns på Barfota Beach House.

Egenskaper och erfarenheter

Du har minst 3 års erfarenhet som restaurangchef / hovmästare. Du är kvalitetsmedveten och en god ledare. Du är en god administratör och ekonomiskt sinnad.

Intressen och värderingar:

Du har en brinnande passion för mat och dryck och alltid vara uppdaterad av nya trender. Du ser dig själv som en person som drivs av att leva i denna miljö och du strävar hela tiden att utveckla dig själv och din verksamhet. Du tror på teamwork och ser vikten av att inspirera och bygga dina medarbetare.

Ledarskap

Du är en engagerad och självklar ledare som med tydlighet och värme kan agera som inspiratör, coach. Du brinner för att skapa ett effektivt tema där alla bryr sig om och respekterar varandra. Du är rak och öppet i din kommunikation. Du har stort fokus på rätt person på rätt plats med en naturlig fallenhet för att leva efter våra värderingar och visioner.

Vad utger sig mer i tjänsten

• Rekrytering och utbildning av nya medarbetare

• Lön- & medarbetarsamtal

• Schemaläggning

• Prognostisering och budgetansvar

• Försäljning och bokningar

• Fakturahantering

• Restaurangutveckling

• Delaktig i marknadsföring på sociala medier

Vad ingår mer i tjänsten

Tjänsten är heltid tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Arbetstiderna är varierande och innefattar helg och röda dagar. Du går på schema som är byggd på pass i driften. Lön enligt överenskommelse samt ett bonus avtal.

ANSÖKAN 

Ansökan skickas till David Carlander på david@vhotel.se Märk ansökan med "Restaurangchef"
Har du frågor om tjänsten vänligen kontakta vår VD, David Carlander på telefon: 0732 44 59 44 alternativt david@vhotel.se. 

Mer information om hotellet hittar du på: www.vhotel.se. Mer info om Barfota Beach House hittar du på på www.barfotabeach.se

Sista ansökningsdagen är 16 dec