BOKA

Boka din vistelse på V Hotel

Vinprovarmiddagar

VÄLKOMNA TILL EN MAT- OCH DRYCKUPPLEVELSE 

Var med och upplev samspelet mellan mat och dryck i kombination. Att kombinera mat och dryck på rätt sätt är något som kan lyfta en måltid upp i skyarna.
Fredrik Lilja från Vingruppen kommer att förmedla vin på ett kul och intressant sett där vi provar 2 drycker till varje rätt för att se hur vin och mat kan förändras när vi kombinerar dessa två. Fredrik är utbildad sommelier och har jobbat som utbildare på Systembolaget och drivit sommelierutbildning i Malmö där han var huvudföreläsare.


26/4 Sydafrika 

Den 26 april tar Fredrik med oss på en ny spännande resa. Nämligen till Sydafrika! Väldigt uppskattat vinområde bland helsingborgare har vi lagt märke till. 
Vi testar som vanligt 6 olika viner och till dessa serveras en välkomponerad 3-rätters meny. Tveka inte på att säkra Er plats till denna kväll! Begränsat antal platser.

Kvällens Meny

FÖRRÄTT

Hällefundra med rostad blomkålspure, syrlig svampbuljong, Karl-johanpulver, rostad hasselnöt, brynt smör och svamptapenade.

Jordan Inspector Péringuey Chenin Blanc, Stellenbosch
Family Vineyards Chardonnay, Walker Bay

----------------

MELLANRÄTT

Tartar med chorizolock, rödlökschutney, endive och torkad morot.

The Bean Pinotage, Stellenbosch
Marvelous Blue, Western Cape

----------------

HUVUDRÄTT

Paprikamarinerad grillad Entrecote med rödbetsketchup,långbakad bränd syrlig rödlök, rostad morot och rökt bryntsmörbearnaise

Jordan The Prospector Syrah, Stellenbosch
Rust en Vrede Estate Cabernet Sauvignon, Stellenbosch

Pris: 895 :- för provning av sex viner samt 3-rätters middag
Tid: 19.00


Varmt välkomna!